Betaling en verzending:

Alle bestellingen dienen vooraf binnen 5 werkdagen betaald te worden.
Wanneer Allewalig na 5 dagen nog geen betaling heeft ontvangen, ontvangt u een herinnering
Is de betaling binnen 7 dagen niet bijgeschreven op onze bankrekening vervalt de bestelling.
U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak aan huis af te halen.
Uw bestelling wordt dan 5 dagen voor u gereserveerd. Krijgen wij binnen 5 dagen geen bericht dan vervalt uw bestelling.

Allewalig kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of beschadiging van goederen tijdens verzending via Postnl. Dit risico kan verzekerd worden tegen het daarvoor geldende posttarief van Postnl. Wilt u uw pakketje aangetekend of verzekerd verstuurd hebben, meldt u dit dan even dan zullen we daarvoor zorgdragen. Ruilen is mogelijk mits daarvoor een gegronde reden.

Ruilen/retourneren:

Ruilen en/of eventueel retourneren gaat in overleg. U dient dit echter wel direkt (de dag van ontvangst) aan ons te melden. De bijkomende verzendkosten zijn dan voor uw rekening. ​Op maat gemaakte kleding kan niet retour, dit omdat deze afwijken van de standaard maten en niet meer verkoopbaar is.

Prijzen:

Alle prijzen zijn in euro`s, en exclusief verzendkosten.

Kleur en maat verschillen:

Het kan zijn dat een product in werkelijkheid in kleur iets verschilt van de afbeelding. Dit komt door het gebruik van gerecycelde stoffen en moet  u er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeld kwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij u op het beeldscherm verschijnt. Doordat alles handgemaakt is kunnen de afmetingen per maat onderling iets verschillen.

Wasadvies:

De artikelen worden gemaakt van gerecycelde retro en vintage stoffen uit de jaren 60 en 70 in combinatie met nieuwe stoffen. De artikelen kunnen in de wasmachine gewassen worden. Binnenste buiten met een fijnwas programma op Max. 30 graden. De artikelen kunnen NIET in de droger.

Copyright:

Het copyright van de website, het logo, foto’s en teksten van Allewalig zijn van Allewalig. Gebruik van teksten en foto’s is alleen mogelijk met schriftelijke toestemming van Allewalig. 

Mondkapjes

De mondkapjes zijn geen medische mondmaskers. Ze worden met de grootste zorg gemaakt, van katoen. Een mondmasker kan, bij goed gebruik, helpen om de verspreiding van het virus te verminderen. Het kan helpen om druppeltjes of uitscheiding te verminderen die andere mensen zou kunnen bereiken als je praat, niest of hoest. 

Ook met mondmasker geldt, houdt 1,5 meter afstand, nies/hoest in je elleboog, was geregeld je handen. Raak tijdens het dragen het mondmasker niet aan. Wissel geregeld van mondmasker, en zorg dat het tussendoor gewassen wordt.

Allewalig kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel en/of materiële schade.
Wegens hygiene oogpunt kunnen de mondkapjes niet retour worden gestuurd.

Onze gegevens:


Allewalig
Email: info@allewalig.nl
Website: www.allewalig.nl
KvK nr: 66422124
BTW nr: NL002026575B02
Bankrekening:​ Allewalig NL70 KNAB 0257 2239 24  te Barendrecht
          

© 2016 - 2024 Allewalig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel